KAČENJE: Pavlović i Kalinić na ivici incidenta (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAČENJE: Pavlović i Kalinić na ivici incidenta (FOTO)

Velika borba se vodi u trećem meču polufinalne serije između Partizana i Crvene zvezde, a koliki naboj vlada svedoči duel između Saše Pavlovića i Nikole Kalinića u prvom poluvremenu koje su crveno-beli rešili u svoju korist rezultatom 51:44.
Posle jedne odbijene lopte pod košem crno-belih Kalinić je bio nešto grublji u “klinču” sa Pavlovićem što se beku Partizana nije dopalo pa je poželeo da to >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << raspravi sa reprezentativcem Srbije.
Na sreću umešali su se ostali igrači i sprečili su da dođe do ozbiljnijeg incidenta.
hotsport.rs
The post KAČENJE: Pavlović i Kalinić na ivici incidenta (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Incident,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SVI UZ PARTIZAN: Poznate face u Pioniru (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015

Kao što je to bio slučaj i u prva dva duela kada su poznati Zvezdaši bodrili crveno-bele u duelu sa Partizanom u trećem meču se situacija promenila pa aktuelni i bivši članovi JSD Partizan pružaju podršku crno-belim košarkašima.. Među poznatim facama našli su se bivši fudbaleri kluba kiz...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.