Još jedan vaspitan dečko i dobar komšija napao ljude nožem

Izvor: Njuz.net, 11.Avg.2012, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan vaspitan dečko i dobar komšija napao ljude nožem

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Mladić je bio prinuđen da odreaguje na mrki pogled koji mu je upućen

ZEMUN, 11. avgust 2012, (Njuz) – Hapšenje osamnaestogodišnjeg D.C.(18) iz Zemuna, nakon tuče u kojoj je nožem povredio dvojicu vršnjaka, izazvalo je šok među ljudima koji ga dobro poznaju jer je, kako kažu, reč o divnom mladiću, i dobrom komšiji.
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, do incidenta je došlo pošto je D.C–u zasmetalo to što ga je jedan od dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << povređenih mladića popreko pogledao pa je nakon kraće rasprave nožem nasrnuo na njih nanevši im pri tom lakše telesne povrede.
Olgica Milentijević, komšinica napadača, kaže za Njuz da je D.C. izuzetno vaspitan dečko o kojem je ceo komšiluk imao samo reči hvale.
- Čula sam šta se desilo i ne mogu da poverujem da se naš D. sukobio sa nekim. Pitajte bilo koga u našem komšiluku za njega i svi će reći da je reč o dobrom dečku sa izraženim kućnim vaspitanjem. Eto, na primer, kada god vidi nekog od nas uvek se javi i pomene nam familiju. Zatim, ženama iz kraja je više puta nosio torbe, bukvalno ih je skidao sa ramena iako su se one bunile i govorile da neće da mu daju, on ih je uzimao i trčećim korakom donosio do zgrade – ističe komšinica Olgica.
Majka uhapšenog mladića, koja nije želela da joj navodimo ime, izjavila je da njen sin nije kriv i da je u pitanju greška
- Ja najbolje poznajem svoje dete. On je divan mladić o kome svi pričaju. Pitajte samo njegove profesore u školi kakav je. Svi znaju za njega, sa svima je uspostavio neposredan kontakt. Da znate koliko je puta ceo roditeljski sastanak bio posvećen samo njemu – rekla je njegova majka.
Ona je dodala da joj uopšte nisu jasna ni ta dva mladića koja na ulici nekog popreko gledaju a posle se čude kada im se neko suprostavi.
- Lako je njima dvojici da se mršte na njega jednog. Ali, sve je to stvar kućnog vaspitanja, odnosno nevaspitanja – rekla je majka uhapšenog mladića.
Soko Sokolović
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.