Još jedan napad na učenika: Napadnut motkom u dvorištu škole

Izvor: BKTV News, 02.Apr.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan napad na učenika: Napadnut motkom u dvorištu škole

Učenik drugog razreda Medicinske škole u Kragujevcu napadnut je oko podneva u dvorištu ove ustanove. Đak je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, a prema prvim informacijama zadobio je lakše povrede glave i oguljotinu na ruci.
Direktorka škole Slavica Janković je potvrdila da se desio incident i da su nepoznati učenici iz druge škole napali đaka Medicinske, ali nije mogla da saopšti druge detalje. Njega su,kako nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << saznajemo, napali učenici iz Druge gimnazije.
Prema priči očevidaca, trojica dečaka nasrnula su na učenika u dvorištu Medicinske škole, a jedan od njih je imao motku kojom ga je udario nekoliko puta. Napadnuti učenik je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, bio je svestan i navodno rekao da ne poznaje napadače, koji su brzo pobegli.
Policija je, kako saznajemo, identifikovala napadače, dvojica su pronađena i privedena, a za trećim se traga. Reč je o maloletnicima i protiv njih će biti podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje.
Izvor: Novosti
Tweet
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.