Izvor: Press, 06.Dec.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA GOLUBOVIĆ HISTERISALA ZBOG LEKOVA: “Hoću da znam šta sam popila”, IZBILA ŽESTOKA SVAĐA sa Matorom

Jovana Tomić Matora nije mogla da izdrži, pobesnela je i sasula Jeleni Golubović u lice sve što je već duže vreme mislila o njoj.
Jelena je danas već napravila jedan incident kada se posvađala sa Adamom, a onda je počela da viče da želi da zna koje joj je lekove produkcija dala jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << joj je čaršaf bio mokar, i nije mogla da ode na žurku koja je održana sinoć, koliko joj nije bilo dobro.
– Kad kažem da mi nije dobro, znači da mi nije dobro – vikala je Jelena, a Matora je na te njene reči koje je ponovila ko zna koliko puta počelda da joj govori da prekine:
– Ajde čuti više, neće ti ništa biti. Nisi jedina na ovom svetu koja je zamenila terapiju.

– Šta ti hoćeš da kažeš, da ja lažem?! Pu*i ku*ac! – napala ju je Golubovićeva.
Svi su bili u šoku i Jeleni govori da svaku priliku koristi kako bi nekoga uvredila.
– Što, kako ti vređaš! Sram te bilo! Ja sam rekla da neće ništa da ti bude, te priče ti ovde ne prolaze, nikom se nikad ništa nije desilo – rekla je Matora.
Bela kuća se orila, a Jelena je Matoru pratila u stopu. Za njom je išla i u spavaću sobu na šta je ona tek poludela. Obezbeđenje je sve vreme moralo da stoji između njih jer je sve ličilo na to da će doći i do fizičkog obračuna.
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.