KPS: Napad na vozilo u selu Čabra izazivanje opšte opasnosti

Izvor: Blic, 16.Apr.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KPS: Napad na vozilo u selu Čabra izazivanje opšte opasnosti

Kosovska policijska služba (KPS) okarakterisala je danas incident u selu Čabra, u kojem je izrešetano vozilo Slaviše Vučkovića (38) iz sela Zupča, kao "oštećenje pokretne imovine i izazivanje opšte opasnosti".

U čisto albanskom selu Čabra, nadomak Zubinog Potoka, nepoznate osobe

pucale su sinoć oko 22.30 na Vučkovićevo vozilo marke "pasat", a u

incidentu nije bilo povređenih.

Regionalni portparol KPS-a Besim Hoti rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beta da su uviđaj obavile istražne jedinice i forenzičari iz lokalne KPS stanice, koje su radi istrage konfiskovale vozilo.

Slaviša Vučković rekao je da je sinoć otišao do svog komšije Beslima Mehmetija iz sela Čabra kako bi se sa njim dogovorio da ujutru idu u šumu i seku drva.

- To su moje komšije sa kojima sam sarađivao i pre rata, jer ja se bavim sečenjem i prodajom drva, a oni rade u šumi za pare i na taj način preživljavaju. Sarađujemo dugo i nikada do sada nismo imali problema - izjavio je Vučković.

- Otišli smo da ih zovemo, ali su oni insistirali da uđemo i popijemo čaj. Posle pola sata začuli su se rafali. Polegali smo po podu i ugasili svetlo, a nakon desetak minuta izašli napolje i videli izrešetana kola. Pozvali smo policiju koja je stigla i sa albanske i sa srpske strane, a nakon uviđaja pripadnici KPS-a iz Zubinog Potoka su nas odvezli do Doma zdravlja gde nam je ukazana lekarska

pomoć zbog stresa koji smo doživeli - dodao je Vučković.

On je naglasio da su mu članovi porodice Mehmeti izrazili žaljenje zbog incidenta koji se desio u njihovom dvorištu, ističući da napadači najverovatnije nisu iz njihovog sela, već iz nekog drugog.

Povezane vesti: Došao da prijavi incident, Euleks ga uhapsio zbog ubistva Pucano na crkvu u selu Pećane Protest Srba u Gračanici zbog hapšenja u Gnjilanu Policajci Kosovske policijske službe tukli Srbina Jovanović traži hitno povlačenje građana s barikada
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KPS: Napad na vozilo u Zubinom Potoku izazivanje opšte opasnosti

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2012

Kosovska policijska služba (KPS) okarakterisala je danas incident u selu Čabra, u kojem je izrešetano vozilo Slaviše Vučkovića (38) iz sela Zupča, kao "oštećenje pokretne imovine i izazivanje opšte opasnosti"...U čisto albanskom selu Čabra, nadomak Zubinog Potoka, nepoznata lica pucala su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.