Iz Skupštine povodom pada prozora: Kriva je promaja

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Skupštine povodom pada prozora: Kriva je promaja

Deo prozora sa zgrade Skupštine Srbije u Beogradu pao je danas među prolaznike. Na sreću, niko nije povređen. Uzrok je - promaja.

Deo prozorskog stakla pao je danas sa zgrade Skupštine Srbije u Ulici Kralja Milana, a u tom incidentu niko od prolaznika nije povređen.Kako je saopšteno iz kabineta generalnog sekretara parlamenta Jane Ljubičić, uzrok pada dela prozora je promaja.U saopštenju je navedeno da će svi prozori na zgradi Skupštine biti provereni, kako se ubuduće takvi nemili događaji ne bi ponovili. (Izvor: Tanjug, Novosti)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Promaja oborila prozor Skupštine, nema povređenih

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2013

BEOGRAD - Deo prozorskog stakla pao je danas sa zgrade Skupštine Srbije u Ulici Kralja Milana, a u tom incidentu niko od prolaznika nije povređen.Kako je saopšteno iz kabineta generalnog sekretara parlamenta Jane Ljubičić, uzrok pada dela prozora je promaja.U saopštenju je navedeno da će svi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.