Iz RIK-a kažu da je u Blacu privedena osoba zbog navodnog nuđenja novca glasačima, iz OIK-a demantuju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2023, 16:48

Iz RIK-a kažu da je u Blacu privedena osoba zbog navodnog nuđenja novca glasačima, iz OIK-a demantuju

Govoreći o navodima medija da je na biračkom mestu u Opštini Blace NN lice nudilo novac glasačima, predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević je naveo da je ta osoba privedena na ispitivanje od strane policije. Iz Opštinske izborne komisije pak demantuju da je bilo incidenta i kažu da niko nije priveden, niti zatečen na licu mesta.

Na trećoj konferenciji za medije RIK-a Dimitrijević se osvrnuo na navodni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << incident u Blacu i rekao da je jedna osoba privedena.

Drugačije informacije dobili smo od Opštinske izborne komisije.

Prema zvaničnim podacima iz policije, nama je rečenio da je odmah po prijavi patrola izašla na lice mesta i da tamo nisu pronašli osumnjičenog koji je navodno delio novac. To je ono što možemo reći za sada, a što su nama preneli iz policije - kažu u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Prema poslednjem preseku, za sada je u Blacu izlaznost 42,4%, što je nešto veći broj ljudi koji su glasali u odnosu na prošlogodišnje izbore.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Blacu privedeno lice zbog "nuđenja" novca biračima

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Dec.2023

Prema navodima medija u Blacu je jedno NN lice nudilo novac biračima na glasačkom mestu...Govoreći o navodima medija da je na biračkom mestu u Opštini Blace NN lice nudilo novac  glasačima, predsednik RIK-a Bojan Dimitrijević je naveo da je pomenuto lice privedeno na ispitivanje od strane policije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.