Ivana Mrđa vređala policajce koji su je zaustavili zbog rutinske kontrole!

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Mrđa vređala policajce koji su je zaustavili zbog rutinske kontrole!

Ivana Mrđa, pop pevačica u pokušaju i supruga povremenog reprezentativca Srbije u fudbalu Dragana Mrđe, na bahat način je proteklog vikenda u centru Novog Sada pretila i vređala policajce koji su je zaustavili zbog rutinske kontrole. Pevačica je potom privedena u policijsku stanicu, a zatim je protiv nje podneta krivična prijava zbog vređanja i ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << incident se dogodio u Jevrejskoj ulici, kada je pevačicu koja je vozila „mini moris kupe“ zaustavila patrola policije. Iako kod sebe nije imala saobraćajna dokumenta, več samo ličnu kartu, pevačici nije bio problem da izađe iz automobila i preti, a potom i vređa policajce. – Što si me zaustavio?! Šta sam uradila? – urlala je Ivana. – Sada ću da okrenem jedan broj pa ćeš ostati bez posla, p…o jedna pandurska… Kretenu, majmune, ostaćeš ti bez uniforme – siktala je Mrđa.

Nakon upozorenja da se vrati u vozilo i objašnjenja da je zaustavljena radi provere, Ivana je nastavila sa vređanjem i verbalnim pretnjama, a incident su gledali ljudi koji su sedeli u bašti obližnjeg kafića. – Bilo je kao na pijaci. Policajci zaustavljaju automobil i kreću da proveravaju, a iz njega izlazi pevačica, koju u prvom trenutku nismo prepoznali jer se malo zapustila. Odmah počinje da ih vređa i preti. Sedeo sam sa društvom i nisam mogao da verujem šta čujem, rečnik te mlade dame najblaže rečeno nije bio primeren razgovoru sa službenim licem. Policajce je nazivala svakojakim imenima, a posle je govorila da će okrenuti jedan broj i da će oni ostati bez posla. Verovatno je mislila da će se policajci uplašiti. Međutim, oni su pozvali pojačanje i sve se pretvorilo u cirkus bez nekog velikog razloga – kaže nam jedan od svedoka.

Ivana Mrđa vređala policajce koji su je zaustavili zbog rutinske kontrole!

Ivana Mrđa

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.