Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u banjalučkom kafiću: Bivši inspektor se ponovo tukao

BANJALUKA - Aleksandar Trninić (44), bivši policijski inspektor, potukao se u banjalučkom kafiću "Meki" sa Danielom Simićem (40), osnivačem portala "frontal.rs".

Iz policije su, uz inicijale, saopštili da su se dvojica Banjalučana potukla u petak oko 22 sata u Cerskoj ulici, te da su policajci zadokumentovali prijavu.

Trninić, koji je policiji po tučama poznat i odranije, tvrdi da je on napadnut.

"Napalo me u bašti kafane meni nepoznato lice", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je kratko Trninić.

S druge strane, Simić tvrdi da je on napadnut dok je u kafiću bio na sastanku sa nekoliko sagovornika.

"S trećeg stola od nas je ustao nepoznat pojedinac i, pored dobronamjernog ukazivanja da je promašio temu i društvo, nepozvan je sjeo za naš sto. Vikao je, pričao o ubijanju, zatim otvoreno vrijeđao i prijetio fizičkim nasiljem. Ignorisao sam ga, gledajući u sagovornike", navodi Simić.

On tvrdi da je taj muškarac iskoristio trenutak kad je skrenuo pogled na učesnike sastanka, te ga "na kvarno" udario pesnicom u glavu.

Simić dodaje da je bio prinuđen da se brani, te da su se porvali i zatim je savladao napadača.

"Tek sam dajući izjavu u Policijskoj stanici od radnika MUP-a saznao da se radi o 'njihovom', te da mu to nije prvi put. Kao poreski obveznik ove države zanima me šta institucije misle da urade da ovakvi pojedinci ne kaljaju obraz institucija sistema, odnosno zašto ih se ne skloni s ulice? Ovo je dalo ružnu sliku o našem gradu i državi, pogotovo jer se desilo pred stranom novinarkom", naglašava Simić.

Trninić već duže vrijeme puni novinske redove, a, uz ostalo, pisano je da je u proljeće 2013. godine u kafeu "Dajak" fizički napao jednog posjetioca, prijetio da će dvije bebe baciti u Vrbas, a ostale goste vrijeđao na nacionalnoj osnovi. Objavljeno je, takođe, da ga je u avgustu 2012. godine jedan Banjalučanin prijavio da ga je tukao više od sat vremena u jednom banjalučkom kafeu.

(Foto: J. Đurđević)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OBRAČUN U KAFIĆU Bivši policijski inspektor udario novinara, pa dobio po nosu

Izvor: Blic, 13.Jun.2017, 12:57

Tokom proteklog vikenda u kafiću „Meki“ u banjalučkom naselju Starčevica došlo je do tuče bivšeg policijskog inspektora Aleksandra Trninića i Danijela Simića, novinara i vlasnika portala „Frontal.rs“...Simić u izjavi za „EuroBlic“ tvrdi da ga je Trninić bez ikakvog povoda počeo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.