Izvor: RTV 5, 09.Apr.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Severnoj Mitrovici

Oko 13 časova u naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice kosovska policija pokušala je da postavi stražarsku kućicu.

U tim trenucima začula se sirena za uzbunu nakon čega su se građani spske nacionalnosti okupili i razlupali jednu od dve kućice(kontejnera) koju su pripadnici kosovske policije dopremili iz južnog dela Mitrovice.

Srbi koji su sprečili postavljanje kućice i dalje se u grupama nalaze u blizni "Tri solitera".
Pripadnici kosovske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << policije povukli su se posle incidenta u južni deo grada.

U neposrednoj blizini nalaze se i prostorije srpske opštine gde je parkirano jedno vozilo lokalne kosovske policije, dok se drugo vozilo nalazi ispred solitera u kojem je pretprošle noći došlo do eksplozije.

Nakon eksplozije i pogibije Albanca u nedelju ujutro kosovski ministar policije Bajram Redžepi najavio je da će policijske patrole biti raspoređene u tom delu grada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.