Incident u Hitnoj službi u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 11.Apr.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Hitnoj službi u Novom Pazaru

Novopazarska policija odredila je zadržavanje do 48 sati za dva muškarca zbog sumnje da su rano jutros u Hitnoj pomoći u tom gradu nasrnuli na dežurnu ekupu i rušili inventar u ordinaciji.
Lekar u Hitnoj službi u Novom Pazaru Elvira Lukač rekla je Tanjugu da je jutros oko četiri sata nekoliko momaka u alkoholisanom stanju došlo u Hitnu službu i dovelo druga da mu se ukaže pomoć.
"Dežurni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lekar je pregledao pacijenta i prepisao infuzionu terapiju. Tokom primanja infuzije, pacijent je bez ikakvog povoda iščupao braunilu, ustao i fizički nasrnuo na dežurnu ekipu hitne službe", rekla je ona.
Kako je dodala, pratioci pacijenta su istovremeno nasrnuli na dežurnu ekipu i počeli da ruše inventar u ordinaciji, a ekipa MUP-a je brzo intervenisala.
"Krajnje je vreme da se stane na put ovako vandalskom ponašanju, koje je sve učestalije", zaključila je Lukač.
Portparolka Policijske uprave u Novom Pazaru Bedrija Mujović navela je da su pripadnici MUP-a jutros, uz odobrenje nadležnog tužioca, doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati za dva lica.
Kako je dodala, njima je određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Hitnoj služi u Novom Pazaru, dvoje zadržano

Izvor: Blic, 11.Apr.2015

NOVI PAZAR - Novopazarska policija odredila je zadržavanje do 48 sati za dva muškarca zbog sumnje da su rano jutros u Hitnoj pomoći u tom gradu nasrnuli na dežurnu ekupu i rušili inventar u ordinaciji...Lekar u Hitnoj službi u Novom Pazaru Elvira Lukač rekla je Tanjugu da je jutros oko četiri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.