Vandalizam u Hitnoj službi u Novom Pazaru

Izvor: Cafe.ba, 11.Apr.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandalizam u Hitnoj službi u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - Novopazarska policija odredila je zadržavanje do 48 sati za dvojicu muškaraca, zbog sumnje da su rano jutros u Hitnoj pomoći u tom gradu nasrnuli na dežurnu ekupu i rušili inventar u ordinaciji.

Ljekar u Hitnoj službi u Novom Pazaru Elvira Lukač rekla je da je jutros oko četiri sata nekoliko momaka u alkoholisanom stanju došlo u Hitnu službu i dovelo druga da mu se ukaže pomoć.

"Dežurni lekar je pregledao pacijenta i prepisao infuzionu terapiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Tokom primanja infuzije, pacijent je bez ikakvog povoda iščupao braunilu, ustao i fizički nasrnuo na dežurnu ekipu Hitne službe", rekla je ona.

Kako je dodala, pratioci pacijenta su istovremeno nasrnuli na dežurnu ekipu i počeli da ruše inventar u ordinaciji, a ekipa MUP-a je brzo intervenisala.

"Krajnje je vreme da se stane na put ovako vandalskom ponašanju, koje je sve učestalije", zaključila je Lukačeva.

Portparol Policijske uprave u Novom Pazaru Bedrija Mujović navela je da su pripadnici MUP-a jutros, uz odobrenje nadležnog tužioca, donijeli rješenje o zadržavanju do 48 sati za dva lica.

Kako je dodala, njima je određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vandalizam u Hitnoj službi u Novom Pazaru

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2015

NOVI PAZAR - Novopazarska policija odredila je zadržavanje do 48 sati za dvojicu muškaraca, zbog sumnje da su rano jutros u Hitnoj pomoći u tom gradu nasrnuli na dežurnu ekupu i rušili inventar u ordinaciji...Ljekar u Hitnoj službi u Novom Pazaru Elvira Lukač rekla je da je jutros oko četiri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.