Incident na tribini o legalizaciji marihuane

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na tribini o legalizaciji marihuane

Grupa mladića prekinula je tribinu o legalizaciji marihuane, održanoj na Fakultetu političkih nauka.

Oni su studente gađali flajerima i vređali ih parolama "narkomani, najgori ste šljam". Nepoznati mladići upali su na skup sat vremena nakon početka tribine, na kojoj je promovisana kampanja da se prekine rat drogama. Jedan iz grupe mladića iz organizacije "Studentska akcija - studenti protiv narkomanije", koji su upali na skup, pljunuo je u lice studentkinju, učesnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tribine.

Skup je zatim prekinut na insistiranje dekana FPN-a Ilije Vujačića, koji je bezuspešno pokušao da izbaci izgrednike iz sale. On je samo kratko rekao da je morao da prekine skup da ne bi došlo do incidenata. Ostala je nepoznanica da li je neko od mladića koji su prekinuli skup i student Fakulteta političkih nauka.

Skup pod nazivom "Vremena se menjaju, legalizuj" organizovala je studentska organizacija "Studenti za slobodu FPN".
Pogledaj vesti o: Incident,   Legalizacija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.