Incident na letu Beč-Frankfurt, posada u bolnici

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na letu Beč-Frankfurt, posada u bolnici

Avion "Ostrijan erlajnsa" (Austrian Airlines) sa 161 putnikom bio je primoran da se vrati nazad ubrzo posle poletanja zbog pojave dima u pilotskoj kabini.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

To je danas saopštila ta austrijska kompanija čime je potrvrdila informaciju specijalizovanog sajta "Eviejšn portal" (Aviation Portal).

Erbas A321 je tek bio poleteo iz Beča za Frankfurt kada je posada osetila jak miris i primetila dim, zbog čega su morali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koriste maske s kiseonikom.

Avion se bez problema vratio i sleteo na aerodrom sa koga je pošao, navela je kompanija i dodala da bezbednost leta nije ni u jednom trenutku bila dovedena u pitanje.

Drama u avionu: Putnike bolele uši, curila im krv

Posada je ipak bila podvrgnuta rutinskoj kontroli u bolnici posle incidenta

Incident je izazvan isparavanjima proizvoda korišćenim za čišćenje reaktora, navela je aviokompanija u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.