Incident na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu; oglasila se pevačica

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 10:58

Incident na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu; oglasila se pevačica

Aleksandra Prijović juče je održala prvi od koncerata u nizu u zagrebačkoj Areni koja je bila dupke puna. Jedan manji incident ipak je obeležio ovu prvu koncertnu noć.

Naime, jedna devojka iz publike krenula je iz partera da se penje na binu, verovatno kako bi pozdravila pevačicu čiji je očigledno fan, međutim, obezbeđenje je brzo reagovalo i sklonilo je. Pevačica je sa bine videla šta se događa, a po završetku koncerta izjavila je da joj je žao što su devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sklonili sa stejdža.

"Devojka je izašla na scenu, što se naravno dešava na koncertima. Kada sam shvatio šta se dešava, bilo mi je žao što se popela i nije prišla meni. Kada sam joj rekla da dođe, nisam je više videla", rekla je Aleksandra Prijović o devojci koja je pokušala da se popne na binu tokom prvog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Obezbeđenje je odvelo devojčicu, a kada je Aleksandra to shvatila, otišla je da proveri šta se dešava. I nju je pozvala na scenu, ali devojke više nije bilo.

"Mogla si da budeš na sceni i da ostaneš sa mnom", poručila joj je na koncertu Aleksandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.