Incident na antifašističkoj šetnji u Nišu, nacistički pozdrav za učesnike šetnje (VIDEO)

Izvor: Danas, 27.Jun.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na antifašističkoj šetnji u Nišu, nacistički pozdrav za učesnike šetnje (VIDEO)

Stotinak građana Niša organizovalo je večeras antifašističku šetnju kejom pored Nišave u znak protesta što je minulog petka na keju u centru grada izboden mladić samo zbog toga što je odbio da skine majicu na kojoj je pisalo "antifašista". Članak Incident na antifašističkoj šetnji u Nišu, nacistički pozdrav za učesnike šetnje (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nonić: Prijava tužilaštvu zbog delovanja neonacista u centru Niša

Izvor: Danas, 28.Jun.2019, 11:18

Srđan Nonić, šef opozicione odborničke grupe “Niška inicijativa” u Skupštini grada i građanski aktivista, najavio je danas da će obavestiti tužilaštvo o okupljanju pripadnika neonacističke grupe „Combat 18“ na Nišavskom keju u centru grada, gde propagiraju nacističku ideologiju i...

Nastavak na Danas...

U Kruševcu otvoreni Trg glumaca, Park Srbija i novi kružni tokovi

Izvor: Danas, 28.Jun.2019

Povodom Vidovdana koji je i Dan Grada, u Kruševcu su danas svečano otvoreni Trg glumaca - ispred Kruševačkog pozorišta, Park Srbija - na brdu Bagdala i dva novoizgrađena kružna toka na Trgu Kosturnica. Članak U Kruševcu otvoreni Trg glumaca, Park Srbija i novi kružni tokovi se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Incident na Gitarijadi: Flašom gađali Đorđa Davida

Izvor: Danas, 28.Jun.2019

Neposredno pre nastupa demo bendova došlo je do incidenta na "Gitarijadi" u Zaječaru.  Članak Incident na Gitarijadi: Flašom gađali Đorđa Davida se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.