Incident na aerodromu: Službenica ih uvredi sa srpska go**a, kompanija ponudi 25 evra

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na aerodromu: Službenica ih uvredi sa "srpska go**a", kompanija ponudi 25 evra

Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi navodi da su on i njegova saputnica doživeli veliku neprijatnost od službenice avio-kompanije “Viz er”.

Kako je na društvenim mrežama naveo, sve se dogodilo na aerodromu u Beču, a službenica je kopristila pogrdne komentare na njihov račun.

Kako je ispričao agenciji Tanjug, službenica je Beširijevoj saputnici tražila da doplati za prtljag 25 evra da bi mogla da se ukrca na avion, a nakon što je to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uradila okrenula se ka svojoj koleginici i prokomentarisala "srpska g...a".

Beširi kaže da je na mestu događaja tražio službenicama da se identifikuju, što su one odbile, nakon čega se požalio kompaniji od koje je posle sat vremena stiglo izvinjenje.

Beširi, međutim, kaže da mu to nije bilo dovoljno, pa se po povratku u Srbiju žalio poverenici za zaštitu ravnopravnosti Brankici Janković, a podneo je i tužbu protiv kompanije.

"Pre jedan sat poslali su mejl u kojem se ponovo izvinjavaju i nude kompenzaciju od 25 evra, koliko je koštala doplata za prtljag. Naveli su da su sproveli istragu i da osoba koja je napravila nesporazum to neće više raditi", rekao je Beširi u izjavi Tanjugu.

Kako navodi sa svom profilu na Tviteru, ova kompanija mu je odgovorila da službenica "Dragana" više neće raditi za njih.

On je, kaže, zahvalio kompaniji, ali je preneo i da to nije dovoljno i da će ipak ići do kraja s tužbom.

"Tražiću objašnjenje šta znači to da osoba koja je napravila neprijatnost neće to više raditi. I predložiću da nadoknadu od 25 evra ulože u obuku zaposlenih kako da se ponašaju prema putnicima", rekao je Beširi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogrdni komentar službenice Vizera na račun srpskih putnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2020

Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi objavio je na društvenim mrežama da su on i njegova saputnica doživeli veliku neprijatnost od službenice avio kompanije Wizz air na aerodromu u Beču, koja je koristila pogrdne komentare na njihov račun...Kako je ispričao agenciji Tanjug,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.