Incident kod Luvra: Vojnik pucao na napadača

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident kod Luvra: Vojnik pucao na napadača

Francuski vojnik otvorio je u petak vatru i ranio muškarca koji je, naoružan nožem, pokušao da uđe u muzej Luvr u centru Pariza, saopštio je neimenovani policijski izvor.

Drugi policijski izvor navodi da je muškarac pokušao da uđe u podzemni tržni centar u blzini muzeja, noseći kofer u ruci, javlja Rojters.

Policija je saopštila da je oblast oko Luvra evakuisana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova navelo je na Triveru da je u toku "ozbiljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bezbednosni incident".

Francuski radio RTL prenosi da je muškarac napao vojnika, nakon čega ga je vojnik teško ranio.

SHOTS IN PARIS !

the Louvre is evacuated#Paris #Louvre #terrorisme #ISIS #France #news pic.twitter.com/G2IaohdQep— DWP- SITUATION DESK (@daniel_site) February 3, 2017
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.