Incident ispred kuće Mila Đukanovića u Nikšiću

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 22:12

Incident ispred kuće Mila Đukanovića u Nikšiću

Ispred porodične kuće predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u nikšićkom naselju Rastoci, došlo je do incidenta.

Naime, tokom auto-vožnje građana Nikšića kojom je najavljen pad vladavine DPS-a 14.marta, dok se manja grupa pristalica politike Mila Đukanovića nalazila ispred njegove kuće, došlo je do čarki sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učesnicima auto-vožnje.

Kako se navodi, prema koloni poletela kamenica od koje je polomljen prozor na jednom od automobila. U incidentu nije bilo povređenih.

Nezvanično iz policije, oko četrdesetak pristalica politike predsednika Đukanovića nalazilo se ispred njegove kuće, kada je došlo do čarki sa učesnicima auto-kolone pristalica trenutne opozicije u tom gradu.

"U jednom trenutku, ka koloni je poletjela kamenica, i tom prilikom polomljen je prozor na jednom od automobila", kazali su nezvanično iz policije.

Kao dodaju, iz policije, u incidentu nije bilo povređenih lica a radi se na indentifikaciji i pronalasku osobe koja je gađala kamenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.