Incident Bekera i bivše, intervenisala policija!

Izvor: Mondo, 14.Jul.2018, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Incident" Bekera i bivše, intervenisala policija!

Policajci dva puta za 12 sati posetili kuću bivšeg teniskog asa i na kraju ga ispratili iz nje!

Policajci su došli u kuću Borisa Bekera vrednu pet miliona funti po pozivu zbog prijave o incidentu između bivših supružnika.

Šta Beker kaže o Noletu i Rafi

Nemački teniser i holandska manekenka rastali su se u maju, posle devet godina braka, i imaju osmogodišnjeg sina Amadeusa.

Đoković - Nadal: Evo kada se nastavlja meč!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Osim Borisa i Lili Beker, u kući se nalazio i mali Amadeus, kao i Bekerov sin Elijas (18) iz braka sa Barbarom Beker. Nije poznato ko je pozvao policiju, da li neko ko se nalazio u kući ili komšije.

Skotland jard je saopštio da su policajci izašli na teren, da su "osmotrili situaciju" i da niko nije uhapšen. Incident se odigrao u sredu uveče, a u četvrtak ujutru je Beker uslikan kako, u pratnji policije, iznosi torbe iz kuće.

Ovako se provodi bivša (FOTO)

Beker se proteklih meseci bori sa brojnim problemima vezanim za finansijsku situaciju i privatni život. Osim bankrota i istrage britanskih vlasti, suočio se i sa razvodom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.