IZVUKLI GA IZ KOLA, TUKLI RUKAMA I NOGAMA, PUCALI: Darko Lazić ispričao sve detalje NAPADA, evo šta je policija našla na mestu tuče

Izvor: Svet, 02.Avg.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVUKLI GA IZ KOLA, TUKLI RUKAMA I NOGAMA, PUCALI: Darko Lazić ispričao sve detalje NAPADA, evo šta je policija našla na mestu tuče

Beogradska policija traga za “audijem A4” i dvojicom mladića koji su sinoć oko 23 sata pretukli pevača Darka Lazića i Miljana Vračevića.
Nakon incidenta Darko Lazić i njegov prijatelj primljeni su na VMA, gde je nakon ukazane pomoći pevač dao izjavu policiji.
On je rekao da su njegovom automobilu BMW prišla dvojica muškaraca, da su tražila da izađe iz vozila i da su ga tukli rukama i nogama po telu, kao i da ne zna razloge napada.
– Sa mnom u automobilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bio je i Miljan Vračević koga je jedan od napadača udario drškom pištolja nekoliko puta po glavi. Kako bi se od njih odbranio on je napadača udario po ruci i tada je pištolj opalio. Jedan od muškaraca koje ja ne poznajem, kako bi nas uplašio pucao je u vazduh – objasnio je Lazić.
Policija je na mestu napada našla jednu čauru od ispaljenog metka.
SvetSvet
The post IZVUKLI GA IZ KOLA, TUKLI RUKAMA I NOGAMA, PUCALI: Darko Lazić ispričao sve detalje NAPADA, evo šta je policija našla na mestu tuče appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Incident,   BMW

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DARKO SE OGLASIO POSLE NAPADA: Dvojica su prišla kolima i tukli me rukama i nogama!

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2018

Beogradska policija traga za “audijem A4” i dvojicom mladića koji su sinoć oko 23 sata pretukli pevača Darka Lazića i Miljana Vračevića. Nakon incidenta Darko Lazić i njegov prijatelj primljeni su na VMA, gde je nakon ukazane pomoći pevač dao izjavu policiji. On je rekao da su njegovom automobilu...

Nastavak na Scandal.rs...

"Tukli su nas dok smo se GUŠILI OD SUZAVCA": Miljan Vračević otkrio detalje napada na njega i Darka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018

Nisu imali milosti prema njima..Miljan Vračević, koji je bio u kolima sa Darkom Lazićem tvrdi da su ih napali nepoznati maskirani muškarci koji nisu imali milosti prema njima kada su ih tukli, pucali i bacali im suzavce u oči...Pročitajte i:..Vračević otkriva kako su Lazić i on uspeli da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.