IVANA KRUNIĆ: DOŽIVELA SAM INCIDENT NA NASTUPU U SLOVENIJI, NIKO MI NIJE POMOGAO!

Izvor: 011vodič.com, 22.Feb.2021, 03:31

IVANA KRUNIĆ: DOŽIVELA SAM INCIDENT NA NASTUPU U SLOVENIJI, NIKO MI NIJE POMOGAO!

Showtime • VIP
Foto: Printscreen/Facebook

– Sećam se da sam pre nekoliko godina imala nastup u Sloveniji.
Dok sam pevala, prišla mi je jedna devojka želeći da se slika sa mnom, ona je taj trenutak iskoristila, uhvatila me za glavu i poljubila u usta. Ali dobro, svakako da je bio muškarac drugačije bih odreagovala, ali da je bilo neprijatno, jeste, rekla je Ivana Krunić, bivša članica grupe “Luna” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i bivša “Zadrugarka” gostujući u televizijskom izdanju emisije “Sve po spisku sa Škundrićem” koja se emituje subotom na TV BN2 od 14h.
Jelena Filipovic
Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia
Dragi posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”)
This website uses cookies to improve your experience. We’ll assume you’re ok with this, but you can opt-out if you wish.Prihvatam / AcceptOdbijam /Reject Saznajte više / Read More

Comments comments


The post IVANA KRUNIĆ: DOŽIVELA SAM INCIDENT NA NASTUPU U SLOVENIJI, NIKO MI NIJE POMOGAO! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BRAT SARE RELJIĆ PRIZNAO DA JE ZAHVALJUJUĆI NJOJ UŠAO U RIJALITI!

Izvor: 011vodič.com, 22.Feb.2021

Showtime • VIP. Foto: Printscreen/Facebook . . Gost u televizijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” koja se emituje svake subote na TV BN2 od 14h, bio je rođeni brat popularne pevačice Sare Reljić..Na Škundrićevo pitanje da li je u jedan rijaliti ušao upravo preko svoje sestre Sare,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.