ISPLIVAO SNIMAK INCIDENTA U BUDVI: Dritana Abazovića opkolili ljudi, pobegao iz diskoteke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 13:04

ISPLIVAO SNIMAK INCIDENTA U BUDVI: Dritana Abazovića opkolili ljudi, pobegao iz diskoteke (VIDEO)

U budvanskoj diskoteci Top Hil sinoć je održan koncert Dina Merilina.

Nakon što je objavljeno da je sinoć došlo do incidenta u budvanskoj diskoteci Top Hil, te da je evakuisan i premijer u teničkom mandatu Dritan Abazović, objavljjen je video na kome se vidi kako Abazović odlazi iz popularne diskoteke.

Nekoliko mlađih osoba je uzvikivalo "Ua, Ua!" i "Milo, Milo".

Vidi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kako nekoliko osoba izlazi iz diskoteke kašljući. Iz policije su rekli da je u diskoteci upotrebljen sprej s nadražujućim dejstvom, ali tek kad je Abazović izašao iz diskoteke.

Iz policije su  ranije danas saopštili da Abazović nije napadnut, već da je došlo do sukoba između nekoliko osoba, a da je premijer u tehničkom mandatu u tom trenutku prolazio pored njih.

Na videu koji je objavljen prikazano je, da dok Abazović sa obezbeđenjem odlazi, policajci izvode više osoba iz diskoteke.

Vidi se i kako dva policajaca utrčavaju u diskoteku, a grupa mladića istrčava iz nje.

Očevici događaja rekli su ranije da su videli da je policija evakuisala Abazovića i da je privela više osoba.

- Delovalo je da je on napadnut jer ga je čovek psovao do ulaska u maricu. Intervenisalo je 15-20 policajaca sigurno - naveli su očevici događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Snimak incidenta ispred diskoteke iz koje je evakuisan Dritan, mladići viču: „Ua, ua“ i „Milo, Milo“

Izvor: Luftika.rs, 21.Avg.2023

Nakon što je objavljeno da je sinoć došlo do incidenta u budvanskoj diskoteci Top Hil, te da je evakuisan i premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović, pojavio se video na kome se vidi kako Abazović odlazi iz popularne diskoteke.. Nekoliko mlađih osoba je uzvikivalo “Ua, Ua!” i...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.