Izvor: Pančevac-online.com, 30.Avg.2023, 11:08

INCIDENT U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Kamenovan autobus sa Srbima koji se vraćao iz Grčke! Sa nadvožnjaka gađani kamenom pravo u šoferku!

Srbi koji su se vraćali iz Grčke sa mora doživeli su veliku neprijatnost u Severnoj Makedoniji, kada je grupa maloletnika kamenovala njihov autobus. Kako javljaju sugrađani na društvenoj mreži Fejsbuk, njih je kod jednog nadvožnjaka napala grupa tinejdžera koja je kamenjem gađala autobus. – U povratku autobusom iz Grčke noćas se desila jedna neprijatnost. Sa […] The post INCIDENT U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Kamenovan autobus sa Srbima koji se vraćao iz Grčke! Sa nadvožnjaka gađani kamenom pravo u šoferku! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Incident,   Grčka,   Facebook

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Kamenovan autobus sa srpskim turistima dok su se vraćali iz Grčke, poznato ko stoji iza napada

Izvor: Luftika.rs, 30.Avg.2023

Autobus koji je prevozio turiste iz Srbije kamenovan je u Severnoj Makedoniji, kada su se vraćali iz Grčke.. Naime, njih je kod jednog nadvožnjaka napala grupa maloletnika, a kako se navodi na mrežama, autobus su gađali kamenjem, prenosi Kurir.. Na svu sreću, niko nije povređen, ali su svi pod...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.