Izvor: Blic, 06.Avg.2020, 21:58

INCIDENT U NOVOM SADU Nepoznati napadač nakon rasprave NOŽEM NASRNUO na dve DEVOJČICE, hitno prevezene u bolnicu

Dve devojke stare 18 i 15 godina povređene su večeras oko 20 časova u Ulici Jovana Subotića u Novom Sadu, ispred broja 11, blizu ugla sa Kisačkom.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve devojke povređene u Kisačkoj, muškarac nožem nasrnuo na njih

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2020

Dve devojke povređene su danas oko 20 časova, na uglu Jovana Subotića i Kisačke ulice...Kako 021 saznaje u Hitnoj pomoću, oni su na teren izašli na poziv policije, devojke su zbrinute i prevezene u Urgentni centar...Stepen njihovih povreda za sada nije poznat, a imaju 18 i 15 godina...Nezvanično,...

Nastavak na Radio 021...

Dve devojke povređene u napadu nožem u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020

Dve devojke povređene su večeras oko 20 časova u napadu nožem u Novom Sadu u Ulici Jovana Subotića ispred broja 11, blizu ugla sa Kisačkom...Za sada nepoznata ženska osoba je kako nezvanično sazanje NSuzivo nožem i tupim predmetom nasrnula na devojke, a svemu je prethodila rasprava dve grupe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U sukobu grupe devojaka, dve povređene nožem

Izvor: NoviSad.com, 07.Avg.2020, 09:08

Dve mlađe devojke povređene su sinoć oko 20 časova u blizini ugla Jovana Subotića i Kisačke ulice, u Novom Sadu. Kako nezvanično saznajemo, grupa devojaka se posvađala oko navodnog duga, da bi u jednom trenutku sedamnaestogodišnjakinja..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.