U sukobu grupe devojaka, dve povređene nožem

09:08:00 07.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Dve mlađe devojke povređene su sinoć oko 20 časova u blizini ugla Jovana Subotića i Kisačke ulice, u Novom Sadu. Kako nezvanično saznajemo, grupa devojaka se posvađala oko navodnog duga, da bi u jednom trenutku sedamnaestogodišnjakinja nasrnula nožem na dve devojke, od 15 i 18 godina, i zadala im lakše telesne povrede.

U sukobu grupe devojaka, dve povređene nožem


Hitna pomoć je izašla na teren i prevezla povređene devojke u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde je jedna zadržana, a druga, nakon ukazane pomoći, puštena.

Prema rečima očevidaca, jedan mladić je oko 20 časova ušao u prodavnicu „IDEA“ i tihim, ali uznemirenim glasom zamolio da neko pozove policiju jer je grupa devojaka napala njegovu devojku, piše „Dnevnik“. Devojke su viđene da se sukobljavaju u nekoliko navrata. U Jovana Subotića kod broja 11, Kisačkoj preko puta prodavnice „IDEA“ i u Vuka Karadžića, gde je u jednom trenutku jedna od devojaka, kojoj je majica bila krvava sedela ispred ulaza u zgradu broj 29. Tu su se nalazile i ostale devojke, mladić koji je tražio da se pozove policija i jpš jedan istetovirani krupniji muškarac, navodi sagovornik „Dnevnik“.

Kako prenosi Pink, pet devojaka je došlo iz Bukovca kod N. V. (17) kako bi od nje uzele 10.000 dinara koji je ona, navodno, ukrala iz kuće jedne od devojaka.Tom prilikom je došlo do fizičkog sukoba, i to u dvorištu kuće N. V. koja je, prema prvim rezultatima istrage, čekićem udarila u glavu jednu devojku od 16 godina. Grupa devojaka je pokušala da pobegne, ali ih je N. V. sustigla i nasrnula kuhinjskim nožem na dve devojke, saznaje Pink.

Brojni građani koji su se zatekli na licu mesta kažu da je policija brzo došla, a detalji incidenta će se znati nakon istrage.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?