INCIDENT Povređena putnica u autobusu, vozač naglo zakočio da bi izbegao sudar

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT Povređena putnica u autobusu, vozač naglo zakočio da bi izbegao sudar

Jedna putnica je povređena kada je oko 13.20 sati pala u autobusu na liniji 65 u Ulici kraljice Marije.

Putnica je povređena kada je vozač autobusa privatnog prevoznika "Ariva" naglo zakočio da bi izbegao sudar sa drugim vozilom.

- Vozač automobila me je tako isekao da sam morao naglo da skrenem udesno na tramvajske šine i zakočim kako ne bih udario u kontejnere i saobraćajni znak. U tom trenutku starija putnica je pala, ali na sreću nije teže povređena. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smem ni da pomislim šta bi bilo da sam udario u automobil pošto je autobus bio pun putnika - priča vozač autobusa.

U Hitnoj pomoći kažu da je povređena baka (71).

- Baka je zadobila tupu povredu glave i istegnuće ruke prilikom pada - kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Okolnosti nezgode ispitivala je i policija zbog čega ke tramvajski saobraćaj u ovom delu grada bio u prekidu skoro sat vremena.



- Jedan deo tramvaja smo preusmerili, a zbog uviđaja stajalo je četiri tramvaja. Sada tramvajski saobraćaj normalno funkcioniše - kažu u dispečerkom centru GSP "Beograd".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.