INCIDENT NA PROTESTIMA zbog goriva: Pitao ih zašto blokiraju puteve, pa brutalno pretučen i pokraden (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA PROTESTIMA zbog goriva: Pitao ih zašto blokiraju puteve, pa brutalno pretučen i pokraden (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Iz beogradske policije najoštrije osudili napad, i poručili da neće tolerisati bilo kakvu vrstu nasilja.

U jutarnjim časovima u Beogradu je došlo do incidenta kada je građanin pretučen od strane grupe koja je protestovala zbog cene goriva, a taj slučaj prijavljen je policiji.

FOTO: Tanjug/Sava Radovanović

Incident se desio na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kada je čovek koji je slučaj prijavio protestante upitao "Zašto to radite", nakon čega je, kako je u policiji naveo, dobio više udaraca u glavu, a ukraden mu je i novac iz novčanika.

VOZAČI PROTESTUJU TREĆI DAN ZAREDOM! SLAVIJA BLOKIRANA, NE MOŽE IZ ŠAPCA U BEOGRAD! (FOTO, VIDEO)

Reč je o sumi od 300 evra.

Načelnik Beogradske policije Veselin Milić rekao je u izjavi za Tanjug da je slučaj prijavljen oko 8.30 časova, i da je u toku identifikacija lica.

"Policija više neće tolerisati ni ovakvo, niti bilo kakvu vrstu nasilja i u skladu sa svojim ovlašćenjima, zakonom i dogovorom sa nadležnim tužilaštvom, procesuiraće nasilnike", poručio je Milić.

Vlada Srbije je spremna sa svima da razgovara, ali ne pod pritiskom ulice, rekao je danas potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Podsetimo, Stefanović je, na konferenciji za novinare, govoreći o protestima zbog cene goriva, rekao da je reč o ponašanju neodgovorne grupe ljudi, koji ugrožavaju prava građana.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.