INCIDENT NA GRADILIŠTU: Muškarac uhapšen zbog sumnje da je udario komunalnu milicajku tokom zabrane kretanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2020, 22:02

INCIDENT NA GRADILIŠTU: Muškarac uhapšen zbog sumnje da je udario komunalnu milicajku tokom zabrane kretanja

Napad na službeno lice

Na gradilištu u nastavku Bulevara heroja sa Košara danas je izbio incident nakon čega je priveden B.M, protiv koga će biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice, izjavio je vršilac dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivan Divac.

On je dodao da B. M. nije imao dozvolu za kretanje u vreme zabrane kretanja.

Naime, kako je pojasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Divac, u poslepodnevnim satima Komunalnoj miliciji je prijavljeno da su na gradilištu zapaljene gume.

- Po izlasku patrole na gradilištu je zatečeno šest radnika, a prilikom legitimisanja pojavio se i B. M. koji je vređao pripadnike patrole. Oni su zatražili pomoć i asistenciju MUP-a. U međuvremenu B. M. je udario Komunalnu milicajku, nakon čega je vređao pripadnike MUP-a. Oni su ga savladali i doveli do službenih prostorija u Policijsku stanicu Novi Beograd. Protiv tog lica će biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice - naglasio je Divac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.