INCIDENT ISPRED SUDA: Karleuša gurnula fotografa - UHVATILA GA ZA VRAT, ODLETEO NAZAD! Sramno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT ISPRED SUDA: Karleuša gurnula fotografa - UHVATILA GA ZA VRAT, ODLETEO NAZAD! Sramno! (VIDEO)

Kratak fitilj!

Jelena Karleuša danas je trebalo da ima dva suđenja, jedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koja se nije pojavila iz opravdanih razloga, a drugo sa Ognjenom Vranješom, koji takođe nije došao, već su ga predstavljali advokati.

Međutim, čim je završeno suđenje i Jelena je izašla iz Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu, napravila je incident. Karleuša je izlazila iz suda u pratnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja i advokata, a fotografi su je fotografisali ispred suda. Kulturno su joj se javili, odnosno rekli joj: "Dobar dan".

Ipak, dok je hodala na putu joj se našao jedan fotograf kojeg ona očigledno nije želela da zaobiđe već ga je naglo odgurnula.

Šta je tom prilikom rekla i kako je ova neprijatna situacija izgledala, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.