Horor u Rumi: Kombi pregazio dve devojčice (5) u dvorištu vrtića, mališani gledali sve

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Rumi: Kombi pregazio dve devojčice (5) u dvorištu vrtića, mališani gledali sve

Incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića "Kockica" gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Poletarac" u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane

Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića "Kockica" u Rumi, a kako saznaje ''Blic'', jedna od njih je hitno prevezena u Institut za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma zbog lakše povrede usne i puštena je kući.

- Devojčica je na sreću u stabilnom stanju i nije životno ugrožena a konstatovane su joj teške telesne povrede glave u vidu preloma kostiju lica. Ona je u svesnom stanju i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara u intenzivnoj nezi Odeljenja dečije hirurgije – objasnila je u izjavi za ''Blic'' portparolka Instituta dr Andrea Đuretić.

Kako Blic saznaje, incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića ''Kockica'' gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje ''Poletarac'' u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane.

Ovu informaciju potvrdili su nam u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici gde kažu za ''Blic'' da su inspektori izvršili uviđaj na licu mesta, te da je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku detaljna istraga povodom ovog incidenta.

Nezvanično, nesreća se dogodila naočigled tridesetak mališana koji su se u to vreme igrali u dvorištu vrtića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kombi udario dve devojčice u dvorištu vrtića

Izvor: RTS, 12.Okt.2018

Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo, potvrđeno je RTS-u u policiji. . Incident se desio oko 11 u dvorištu vrtića "Kockica", gde je kombi za dostavu hrane...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.