Kombi udario dve devojčice u dvorištu vrtića

Izvor: RTS, 12.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombi udario dve devojčice u dvorištu vrtića

Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo, potvrđeno je RTS-u u policiji.
Incident se desio oko 11 u dvorištu vrtića "Kockica", gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Poletarac", u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane.
Jedna od njih je, kako nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saznajemo, teže povređena i ima prelome kostiju glave, zbog čega je smeštena na intenzivnoj nezi u bolnici.
Druga devojčica zadobila je lakše povrede i puštena je kući.
Inspektori su juče završili uviđaj i u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku je detaljna istraga povodom ovog incidenta, a o slučaju obaveštena je i prosvetna inspekcija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kombi udario devojčice u dvorištu vrtića VIDEO

Izvor: B92, 12.Okt.2018

Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo...Petogodišnja devojčica M. P., teško povređena u dvorištu vrtića u Rumi, van životne je opasnosti, rečeno je Tanjugu u Institutu za zaštitu dece i omladine Vojvodine u koji je prebačena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.