Haos, incidenti i prekid: Rumuni porazili tzv. Kosovo

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 23:35

Haos, incidenti i prekid: Rumuni porazili tzv. Kosovo

Fudbaleri Rumunije pobedili su tzv. Kosovo rezultatom 2:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Fudbaleri tzv. Kosova napustili su teren u 23. minutu, nakon što su Rumuni krenuli da skandiraju "Srbija, Srbija" i "Kosovo je Srbija".

Utakmica je potom nastavljena, ali rumunski navijači su nekoliko puta upozoreni da ne skandiraju Srbiji i ne pokazuju transparent podrške, u suprotnom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica će biti gotova pre vremena.

Sve se na kraju sredilo i meč se nastavio, a Verad Murići je zbog nesportskog ponašanja dobio dva žuta kartona i u 41. minutu isključen pa su Rumuni meč nastavili sa igračem više.

Verovalo se da će ovo biti remi najnepopularnijim rezultatom, a pogotovo kada je Stanču promašio penal u 61. minutu.

Ipak, on se u 83. minutu iskupio za taj promašaj i zatresao mrežu gostiju pa doneo Rumuniji pobedu koja ih i te kako drži "iznad vode" i u trci za EURO 2024. godine.

Za konačnih 2:0, postarao se Valentin Mihajla u 93. minutu utakmice koju je sudija produžio za 6 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rumuni sa dve “bombe” razneli tzv. Kosovo i izbacili ih konkurencije za EURO

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Sep.2023, 12:51

Veliki uspeh Rumunske reprezentacije Fudbaleri Rumunije savladali su tzv. Kosovo sa 2:0, golovima Sančijua i Mihaile u 83. i 93. minutu i došli su do tri boda koji ih održavaju u najužoj konkurenciji za plasman na Evropsko prvenstvo. Za razliku od Rumuna, tzv. Kosovo je ovim porazom faktički ostao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.