HAOS na granici sa Hrvatskom: Novi sukobi migranata sa policijom, ima POVREĐENIH NA OBE STRANE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS na granici sa Hrvatskom: Novi sukobi migranata sa policijom, ima POVREĐENIH NA OBE STRANE (VIDEO)

Na Graničnom prelazu Maljevac večeras je došlo do još jednog incidenta sa migrantima u kojem su povređene najmanje tri osobe, od kojih je jedna pripadnik Granične policije BiH.

Došlo je do guranja među migrantima, ali i sa Graničnom policijom BiH usled premeštanja šatora koje su migranti tokom dana postavili na ničijoj zemlji između teritorija BiH i Hrvatske, prenosi portal Klix.ba.

Naime, šatori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prisilno pomereni stotinak metara od mosta na kojem je hrvatska policija postavila kordon, a zbog činjenice da pojedini migranti predmetima gađaju hrvatske policajce.

Ranije je najavljeno da će Granična policija pokušati da uspostavi normalan saobraćaj na prelazu Maljevac, s nadom da će s migrantima doći do dogovora.

Ovo nije prvi današnji incident jer su prethodno tri migranta zadobila lakše telesne povrede u sukobu sa policijom na prelazu Maljevac, u Velikoj Kladuši, a među njima je bilo i jedno dete.

Jedan policajac iz BiH je takođe lakše povređen u ranijem sukobu.

Hrvatske snage s druge strane granice posmatraju situaciju iz vazduha, a pored mosta je postavljen i vodeni top u slučaju da migranti odluče da krenu na sve ili ništa, prenosi Klix.ba.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.