HAOS U BERNU Tuča “delija” i “lokalaca”!

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U BERNU Tuča “delija” i “lokalaca”!

Ne može bez incidenta u Bernu. Navijača Crvene zvezde krenuli su ka stadionu Vankdorf u Bernu nešto posle 18 časova. Dogodio se i incident, kada su se nekoliko desetina “delija” potuklo sa lokalnim zavisnicima od narkotika, javlja izveštač “Telegrafa”.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde u Bernu protiv Jang Bojs je 4.50. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Policija je reagovala pucnjima >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uvis, ali bojeva municija kako saznajemo nije korišćena. Pogledajte na snimku na portalu telegraf.rs incident u Bernu.
Od 31.200 gledalaca, crveno-beli su zvanično od švajcarskog šampiona dobili 2.000, ali se očekuje da će Beograđani da ima podršku bar duplo više navijača u Bernu.
Zvezda je na korak do Lige šampiona. Obezbeđena je evropska jesen, ali je jak zov evro elite. Prošle sezone je četa Vladana Milojevića imala veliku podršku u Salcburgu, a tako se očekuje i sredu uveče u Bernu.
Švajcarci predstavili Zvezdu: Evropski velikan kojeg su umalo ugasili rat, huligani i korupcija


The post HAOS U BERNU Tuča “delija” i “lokalaca”! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Haos u Bernu, pretučena jedna osoba!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019

Grupa navijača Crvene zvezde pretukla jednu osobu...Kako prenosi "B92", grupa navijača Crvene zvezde je pretukla jednu osobu kod medicinske ustanove koja se bavi pomaganjem zavisnicima od narkotika...Navijači su koristili i motke, a pojedinci su jedan za drugim pritrčavali da učestvuju u tuči...Policija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.