HAOS NA ULICAMA KOSOVA! Kurtijevi specijalci ponovo postavili betonske prepreke: Cik-cak putem Mitrovica-Leposavić

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2023, 19:03

HAOS NA ULICAMA KOSOVA! Kurtijevi specijalci ponovo postavili betonske prepreke: Cik-cak putem Mitrovica-Leposavić

Specijalci kosovske policije postavili su betonske blokove na improvizovanom punktu kod Bistričkog mosta, na magistralnom putu Severna Mitrovica–Leposavić i dodatno ojačali kontejner postavljen na odmorištu pored samog puta, javlja RTS.

Vozila na ovom delu puta primorana su da zbog postavljenih prepreka znatno uspore kretanje, krećući se cik-cak putanjom.

Betonski blokovi ponovo su postavljeni i to nakon jučerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incidenta, u kojem je Milan Delević ranjen iz vatrenog oružja. Policija je otvorila vatru na civilno vozilo, zato što se, po njenoj tvrdnji, nije zaustavilo a pritom je i udarilo u vozilo policije.

Policajci na punktu su zatim pucali u vozilo koje se udaljavalo, pogodivši Miljana Delevića. Druga osoba u istom vozilu nije povređena. Punkt kod bistričkog mosta policija je postavila u decembru u jeku barikada na severu Kosova, gde od tada svakodnevno kontroliše putnike i njihova vozila.

Prvobitno su postavili betonske blokove usporavajući kretanje vozila, a nakon uklanjanja barikada, uklonjene su i betonske prepreke. Policija je u međuvremenu ojačala položaj kod mosta, postavivši kontejner za smeštaj svog osoblja, okruživši ga visokim betonskim blokovima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BETONSKI BLOKOVI NA PUTU MITROVICA-LEPOSAVIĆ: Prištinski specijalci postavili prepreke na Bističkom mostu

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jan.2023

Specijalci kosovske policije postavili su betonske blokove na improvizovanom punktu kod takozvanog bistričkog mosta, na magistralnom putu Mitrovica–Leposavić i dodatno ojačali kontejner postavljen na odmorištu pored samog puta. Vozila na ovom delu puta primorana su da zbog postavljenih prepreka...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.