GREŠKA KOJA GA JE SKUPO KOŠTALA: Luis Hamilton preuzeo odgovornost za incident u Monci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2020, 22:30

GREŠKA KOJA GA JE SKUPO KOŠTALA: Luis Hamilton preuzeo odgovornost za incident u Monci!

Britanac napravio glupost u Italiji.

Vozač Mercedesa Luis Hamilton preuzeo je odgovornost što je tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Italije ušao u boks dok je ulaz bio zatvoren i rekao da je zadovoljan što je osvojio bodove.

- Velike čestitke Pjeru, to je fantastičan rezultat za njega i videti ga kako se oporavlja i raste. Nije mi bilo suđeno, ali ono što te ne ubije, ojača te. Uživao sam u borbi, nakon što sam krenuo sa začelja. Nismo uradili dobar posao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa tim odlaskom u boks i preuzimam odgovornost jer nisam video oznake na tablama. Zadovoljan sam što sam osvojio bodove, nakon što sam bio u zaostatku 20 sekundi - naveo je Hamilton posle trke.

Hamilton je trku završio na sedmom mestu. On je bio vodeći u trci, za vreme boravka bezbednosnog vozila otišao u boks, ali je tada ulaz u boks bio zatvoren, zbog čega je kažnjen sa 10 sekundi kreni-stani i pao je na poslednje mesto.

Šestostruki svetski prvak je od tada odlično vozio, nadoknadio je pozicije i zauzeo sedmo mesto, uz dodatni bod za najbrži krug trke.

On je i dalje vodeći u generalnom plasmanu sa 164 bodova, ispred timskog kolege Valterija Botasa koji ima 117.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.