GORI NA TRGU REPUBLIKE! Bastać pravi HAOS! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI NA TRGU REPUBLIKE! Bastać pravi HAOS! (FOTO/VIDEO)

Na renoviranom i jutros otvorenom Trgu republike u centru Beograda, u toku prepodneva došlo je do incidenta čiji je akter bio predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, kojem ovo nije prvi incident ovakvog tipa.

Bastaćeva ideja bila je da opet blokira Trg.

Huligani Dragana Đilasa danas su se pojavili na Trgu Republike koji je pušten za saobraćaj, pa su napali novinare i palili baklje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Đilasovce su predvodili Marko Bastać, Nikola Jovanović, Branko Miljuš, bivši direktor lista Press koji je bio u vlasništvu Dragana Đilasa i Miroslava Miškovića.

- Pa ovo nije ni za prekršajnu prijavu već da ova dva Đilasova idiota Jovanovića i Bastaća neko pravo odvede u ludnicu. Pa zamislite koliko ludi treba da budete ili kakve komplekse morate da imate da na rekonstruisanom centralnom gradskom trgu palite navijačke baklje!? Ali treba da se zaradi plata kod Đilasa, a kod njega nema ništa džabe. Dobro je što je trg tako veliki pa se vidi kakav je to grandiozni skup desetak Đilsovih plaćenika - napisao je na Fejsbuku Goran Vesić.

Naime, Bastaćevi su u toku današnjeg divljanja pokušali da blokiraju i novo električno vozilo "vrabac", koje besplatno prevozi Beograđane duž nove pešačke zone.

Pristalice tog dela opozicije su na sve načine mesecima pokušavale da zaustave i uspore radove na Trgu kako bi rokovi za otvaranje bili probijeni, a kako nisu uspeli, onda su danas došli da sve unište.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednji Bastaćev incident...?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2019

Na danas otvorenom za pešake i saobraćaj Trgu republike došlo je do incidenta kada su predsednik opštine Stari grad i odbornik NS Nikola Jovanović presreli i verbalno napali predstavnike gradske uprave prilikom promotivne vožnje "Vrabac servisa", koji je takođe danas počeo sa radom...Bastać...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.