Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 22:12

"GDE STE BILI 12. AVGUSTA DA STANETE PRED MONSTRUMA?" Oglasio se Miloš Martinović povodom požara u kući cetinjskog ubice

Nakon paljenja kuće meštani Cetinja, u kom se u avgustu 2022. dogodio masakr, kažu da je oštećenje kuće Vuka Borilovića prvi korak ka krvnoj osveti.

Kuća Cetinjanina Vuka Borilovića (35), koji je u avgustu prošle godine počinio najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore kada je pobio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, zapaljena je prekjuče, a sumnja se da je požar podmetnut.

Povodom ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incidenta, oglasio se i Miloš Martinović, kome je Borilović ubio ženu i dva sina.

U objavi na Fejsbuku, Martinović je naveo da je nakon požara "konstantno pod pritiskom" i optužio policiju da je "zdušno angažovana kako bi rasvetlila požar u kući u kojoj je njegov život brutalno, surovo, životinjski zaustavljen".

- Gde ste bili 12. avgusta, da tako srčano i u tolikom broju stanete pred monstruma, da makar, ako niste mogli spasiti moju familiju, spasite bar jedan ljudski život, što ste definitivno mogli, da ste bili ovako posvećeni, hrabri i brzi?! Gde ste bili 16. avgusta, kad sam pored vaše detaljno sprovedene istrage u toj istoj kući- grobnici našao deliće mozga i deliće kosti lobanje svojih najmilijih? A ta kuća je za mene zgarište još od 12. avgusta, samo dim i pepeo - naveo je, između ostalog Martinović.

Nakon paljenja kuće meštani Cetinja, u kom se u avgustu 2022. dogodio masakr, kažu da je oštećenje kuće Vuka Borilovića prvi korak ka krvnoj osveti. Meštani su uvereni da je kuća namerno zapaljena, i kažu da ih to nije iznenadilo, s obzirom na to da pojedini rođaci žrtava još od avgusta najavljuju osvetu.

- Ovo je, moguće je, prvi korak ka krvnoj osveti. Niko ne zna gde je Borilovićeva porodica, pa su možda svoj bes iskalili ovako i ujedno im poslali poruku - pričaju Cetinjani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.