ZA VAŠE ŽIVOTE NEKO MORA DA ODGOVARA, KRV ZA KRV! Mesecima najavljuju OSVETU, paljenje kuće ubici sa Cetinja prvi korak?!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2023, 07:47

"ZA VAŠE ŽIVOTE NEKO MORA DA ODGOVARA, KRV ZA KRV!" Mesecima najavljuju OSVETU, paljenje kuće ubici sa Cetinja prvi korak?!

Meštani crnogorskog grada, u kom se u avgustu 2022. dogodio masakr, kažu da je oštećene kuće Vuka Borilovića prvi korak ka krvnoj osveti

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"PORODICE SU SE ZAREKLE, ŽELE OSVETU" Zapaljena kuća masovnom ubici sa Cetinja, meštani kažu da je to prvi korak ka KRVNOJ OSVETI

Izvor: Blic, 27.Apr.2023

Kuća Cetinjanina Vuka Borilovića (35), koji je u avgustu prošle godine počinio najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore kada je pobio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, zapaljena je preključe, a sumnja se da je požar podmetnut!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.