Francuz osuđen na devet meseci zatvora zbog guranja Sarkozija

Izvor: Blic, 01.Jul.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz osuđen na devet meseci zatvora zbog guranja Sarkozija

AŽAN - Erman Fister koji je juče gurnuo francuskog predsednika Nikolu Sarkozija kažnjen je sa devet meseci zatvora, saopštio je danas sud u Ažanu, mestu na jugozapadu Francuske.

Tužilac Paskal Praš zatražio je i lečenje i društveno koristan rad od dva dana za Fistera (32), uhapšenog odmah posle incidenta.

Fister će morati tri meseca da bude u zatvoru, a ostalih šest meseci kazne je uslovno.

Fister, službeniku Konzervatorijuma za muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ples u Ažanu, osuđen je zbog "nasilja nad predstavnikom vlasti". Za takvo delo u Francuskoj može se dobiti zatvorska kazna do tri godine i novčana kazna do 45.000 evra.

Fister je juče posle podne uhvatio Sarkozija za kragnu i rame dok se predsednik rukovao s meštanima.

Napadača su odmah uhvatili pripadnici Sarkozijevog obezbeđenja. Francuski predsednik nije podneo tužbu protiv Fistera.

Povezane vesti: Sarkozi napadnut tokom posete jugu Francuske Osuđen na 23 godine zatvora zbog planiranja napada na vašingtonski metro U Francuskoj osuđeno 13 zvaničnika iz doba Pinočea Napadač na kontrolora parkinga osuđen na tri meseca Osuđeni napadači na Medojevićevog sina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devet meseci zatvora za guranje predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2011

AŽAN (FRANCUSKA) -..Erman Fister koji je juče gurnuo francuskog predsednika Nikolu Sarkozija kažnjen je sa devet meseci zatvora, saopštio je danas sud u Ažanu, mestu na jugozapadu Francuske...Tužilac Paskal Praš zatražio je i lečenje i društveno koristan rad od dva dana za Fistera (32), uhapšenog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Neumoljivi Sarkozi

Izvor: RTS, 01.Jul.2011

Sud u Ažanu osudio muškarca koji je juče napao franuskog predsednika Nikolu Sarkozija na devet meseci zatvora. Napadač gurnuo Sarkozija u znak protesta zbog učešća Francuske u ratu u Libiji...Samo dan pošto je gurnuo francuskog predsednika Nikolu Sarkozija, službenik Konzervatorijuma za muziku...

Nastavak na RTS...

Devet meseci zatvora za napad na Sarkozija

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2011

Erman Fister koji je juče gurnuo francuskog predsednika Nikolu Sarkozija kažnjen je sa devet meseci zatvora, saopštio je danas sud u Ažanu, mestu na jugozapadu Francuske.

Nastavak na Radio 021...

Devet mjeseci kazne za napad na Sarkozija

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2011

Erman Fuster, koji je juče gurnuo francuskog predsjednika Nikolu Sarkozija, dobio je tri mjeseca zatvora i šest mjeseci uslovne kazne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.