FIFA kaznila Hrvate sa 70.000 franaka zbog marketinškog incidenta

Izvor: BKTV News, 06.Jul.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA kaznila Hrvate sa 70.000 franaka zbog marketinškog incidenta

Hrvatski fudbalski savez (HNS) moraće da plati kaznu u visini od 70.000 švajcarskih franaka zbog "marketinškog incidenta" na utakmici protiv Danske na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Kako je FIFA obrazložila, Hrvati su sankcionisani zbog neodobrenog prikazivanja pića fudbalera, a prava na reklamu ima samo jedan proizvođač sokova već duži niz godina.

Upozoren je i hrvatski golman Danijel >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Subašić, koji je odbranio tri udarca u penal seriji i pobedi nad Danskom 4:3 (1:1), zbog nošenja majice sa likom bivšeg saigrača i prijatelja Hrvoja Ćustića koji je preminuo 2008. godine na utakmici hrvatskog prvenstva između Zadra i Cibalije kada je udario u betonski zid pored terena.

FIFA je podsetila da je Subašić na taj način prekršio pravilo da ne smeju da se pokazuju lične poruke na opremi.

FIFA poslala Briha kući, a on posle skandala na meču "orlova" ima da kaže samo OVO!

Hrvatska sutra u Sočiju igra protiv Rusije četvrtfinale Mundijala sa početkom u 20 sati.

Ronaldo uvređen: Real me ne ceni kad me pušta za 100 miliona evra!
Pogledaj vesti o: Incident,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.