Izvor: 021info.rs, 23.Jul.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Industriji mesa Matijević, jedan radnik preminuo, jedan povređen

Prilikom eksplozije u kotlarnici Industrije mesa Matijević (Rumenački put) koja se desila nešto pre podneva, muškarac iz okoline Bačkog Petrovca (1962) preminuo je na licu mesta, a drugi muškarac iz Novog Sada (1974) zadobio povrede oka i prevezen je u očnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine.  Odmah po incidentu na teren je izašla služba Hitne pomoći i policija.  U saopštenju za javnost povodm nesreće u krugu IM Matijević koje je objavljeno na njihovom sajtu kaže se da je do eksplozije u kotlarnici došlo iz još neutvrđenih razloga.  -Navedeno postrojenje poseduje sve potrebne dozvole i preglede ispravnosti opreme pod pritiskom. U toku je utvrđivanje uzroka nesreće. Izražavamo žaljenje zbog ovog nemilog događaja i preduzimamo sve da pomognemo unesrećenim radnicima i njihovim porodicama - kaže se u saopštenju kompanije.          

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

RADNIKA UBIO ŠRAF, NjEGOVA OČAJNA SUPRUGA KAŽE: Ne mogu da prihvatim da sam ostala bez muža, a naša dva sina bez oca

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2019, 08:19

U Industriji mesa "Matijević" poginuo radnik Mato Peranović (57) iz Kulpina kod Bačkog Petrovca. Ne znam kada će biti sahrana, a sve obaveze u vezi sa tim su preuzeli iz muževljeve firme - kaže Katarina NE znam mnogo o nesreći koja nas je zavila u crno. Pričali su mi, ali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.