EKSPLOZIJA U ČAČKU: Detonaciju čuo CEO GRAD, ŽESTOK OBRAČUN dve grupe mladića

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U ČAČKU: Detonaciju čuo CEO GRAD, ŽESTOK OBRAČUN dve grupe mladića

U centru grada u ranim jutarnjim časovima zapaljen je automobil, koji je u vlasništvu P. P. (29), koji je prošle sedmice nakon kraće rasprave nožem izbo V.M.
Policija je nakon tog incidenta koji se dogodio prošle sedmice P.P. odredila pritvor u trajanju od mesec dana, a jutrošnje paljenje automobila smatra se jednim vidom osvete i slanjem poruke P.P. zbog nanetih teških telesnih povreda.
– Pobudila nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << jaka detonacija, a kad smo pogledali kroz prozor, videli smo vozilo marke audi koji gori u plamenu – rekao je jedan od očevidaca.
Inače, ovi sukobi samo su nastavak okršaja između ove dve grupe Čačana, jer je 6. jula prošle godine u Ljubiću kod Pošte, u pucnjavi ranjen V.M. koji je teške telesne povrede zadobio i prošle sedmice.
Sukob ovih mladića završiće se ili zatvorom ili tragično, treće nema – rekao je jedan Čačanin.

The post EKSPLOZIJA U ČAČKU: Detonaciju čuo CEO GRAD, ŽESTOK OBRAČUN dve grupe mladića appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.