Izvor: JUGpress.com, 16.Jan.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delavi pozvao institucije na Kosovu da brzo i efikasno istraže ubistvo Olivera Ivanovića

PRIŠTINA

Na najsnažniji mogući način osuđujem nasilno ubistvo Olivera Ivanovića koje se dogodilo jutros, i izražavam duboko saučešće ambasade njegovoj porodici, poručio je danas ambasador SAD u Prištini Greg Delavi.

“Pozivam sve kosovske pravosudne institucije-posebno sada kada su policija, tužilaštvo, i sudovi integrisani- da brzo i profesionalno istraže ovaj incident, i dovedu počinioce pred lice pravde. Pozivamo sve strane da izbegavaju opasnu retoriku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i ostanu mirni u ovom osetljivom vremenu, i da se ponovo posvete nastavku rada ka normalizaciji odnosa i poboljšanju života građana Kosova i Srbije , navodi se u saopštenju ambasadora SAD u Prištini Greg Delavi.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Ed Džozef: Implikacije ubistva Ivanovića zavise od identiteta počinioca

Izvor: VOA, 16.Jan.2018

Posledice ubistva Olivera Ivanovića zavisiće pre svega od etničke pripadnosti počinioca ubistva, odnosno pitanja da li je Srbin ili Albanac, ocenio je u razgovoru za albanski servis Glasa Amerike analitičar Edvard Džozef sa Univerziteta Džons Hopkins. Džozef, koji je i lično poznavao Ivanovića,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.