Danilović: Kup bitan, navijači da budu fer i korektni

Izvor: RTS, 31.Jan.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović: Kup bitan, navijači da budu fer i korektni

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović pozvao je gledaoce da na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća navijaju fer i bez ijednog incidenta.
"Kup Radivoja Koraća je jako bitan za srpsku košarku, klubove i Savez. Verujem da će biti sjajan finalni turnir, da će publika istinski da uživa. Pozivam navijače da fer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i korektno navijaju, a ekipe ostvare što bolje rezultate", rekao je Danilović uoči žreba u beogradskom hotelu "M".

Prvi čovek KSS-a zahvalio se Gradu Nišu na tome što je prihvatio da organizuje turnir, rekordni 14. put.
"Niš je uvek sjajan domaćin, hvala gradonačelniku Darku Bulatoviću", poručio je Danilović.
Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održava se od 15. do 18. februara u dvorani Čair, a trofej brani Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Danilović: Kup Koraća je jako bitan za srpsku košarku

Izvor: B92, 31.Jan.2018

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović pozvao je gledaoce da završni turnir Kupa Radivoja Koraća prođe bez ijednog incidenta..."Kup Radivoja Koraća je jako bitan za srpsku košarku, klubove i Savez. Verujem da će biti sjajan finalni turnir, da će publika istinski da uživa. Pozivam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.