DS: Istražiti incident u Kovačici

Izvor: RTS, 18.Okt.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Istražiti incident u Kovačici

Demokratska stranka zatražila je od nadležnih organa da u skladu sa zakonom reaguju na incident koji se, kako je navedeno u saopštenju, dogodio u Kovačici.
DS tvrdi da su predsednik Opštinskog odobra SNS Zoran Savanov i njegov sin Stefan nasrnuli na grupu ljudi, koji su sedeli za stolom, kao i na sina sadašnjeg predsenika Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << opštine Jana Puškara, koji je snimio incident, prenosi Tanjug.Ta stranka je dostavila video zapis zajedno sa saoštenjem, na kojem tvrde da je snimljen ovaj incident.
DS takođe tvrdi da su Stevanovi nasrnuli i na Puškarevu devojku, koja je potom zatražila hitnu pomoć, a u saopštenju se podseća da su u pitanju iste osobe koje su pažnju medija privukle u januaru 2012. godine, kada su, navodno, golog čoveka kolima vukle po putu.
Sa ovim događajima upoznata je i policija, a DS traži od svih nadležnih organa da reaguju u skladu sa zakonom i da ne dopuste da se ovaj slučaj završi "kao i svi drugi slučajevi, u kojima se pokazalo da na put želji  SNS da dođe na vlast ne mogu da stanu ni zakoni, ni policija, ni tužilaštvo", navedeno je u saopštenju Informativne službe DS-a.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.