Izvor: Blic, 25.Avg.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Majka sa bebom je krenula da izlazi iz lifta, onda je usledio ŠOK, a to čak NIJE PRVI PUT (VIDEO)

Pre samo nešto više od dva meseca u jednom novobeogradskom soliteru stanarka je, samo pukom srećom, izbegla da ostane zaglavljena između poda lifta i plafona. Međutim, pre nekoliko dana u istom tom liftu novi incident se dogodio majci sa bebom u kolicima!
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isti lift u Novom Beogradu, opet incident? Sada su majka i beba bile u opasnosti VIDEO

Izvor: B92, 25.Avg.2019

Snimak iz lifta u kom je bila u opasnosti objavila je korisnica Tvitera pre oko 2 meseca. Pre nekoliko dana situacija se, navodno, ponovila i ženi sa bebom...Stanarka jednog novobeogradskog solitera pre oko dva meseca podelila je na Tviteru opasnu situaciju u kojoj se našla u liftu. Naime, na snimku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.