Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 23:57

DEVEDESETE NA BEOGRADSKOM ASFALTU: Svakodnevna krađa automobilskih delova nakon DVE DECENIJE ponovo "moderna"

O incidentu komšije su obaveštene putem društvenih mreža.
Na dve različite lokacije u novobeogradskim blokovima dva “BMW-a” ostala su bez točkova, i fotografije koje su građani delili na društvenim mrežama prethodnih dana mnoge su podsetile na devedesete, međutim, kako je reč o luksuznim automobilima o kojima je moglo samo da se mašta tokom “ludih” godina, jasno je da nije reč o vremeplovu, već, nažalost, našoj realnosti.
Prva krađa točkova dogodila se u Bloku 28, na uglu Ulice Milutina Milankovića i Španskih boraca, a odmah potom u Bloku 45. U oba slučaja bez točkova su ostala dva "BMW-a", a vlasnicima sigurno nije bilo svejedno kada...
Pogledaj vesti o: Incident,   BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.