Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 21:55

DECA SE IGRALA BOMBOM MISLEĆI DA JE IGRAČKA Meštani naselja Suvi Do u šoku nakon eksplozije: Pre incidenta primetili nepoznatog muškarca u selu (FOTO/VIDEO)

Suvi Do poslednjih dana postao je epicentar straha i neizvesnosti među stanovnicima. Razlog tome je eksplozija bombe koju su, ni manje ni više, nego deca sela pronašla i s kojom su se igrala dva dana pre nego što je detonirala na obližnjoj livadi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVE FOTOGRAFIJE NAKON EKSPLOZIJE KOD TUTINA: Deca se igrala sa bombom, a onda nastala HAVARIJA! Meštani otkrili nešto MISTERIOZNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024

Meštani su i dalje u šoku...Suvi Do poslednjih dana postao je epicentar neizvesnosti među svojim stanovnicima. Razlog tome je eksplozija bombe koju su, ni manje ni više, nego deca sela pronašla i s kojom su se igrala dva dana pre nego što je detonirala na obližnjoj livadi...Neobičan incident...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.